Η έρευνα έδειξε ότι το Apple HomePod κινδυνεύει να γίνει ένα προϊόν αποτυχία

0
Η Apple στο συνέδριο των προγραμματιστών μας παρουσίασε ένα καινούργιο της προϊόν που έχει αξιώσεις απέναντι από τον ανταγωνισμό και πρόκειται για το έξυπνο ηχείο το  Apple HomePod.

Όμως μια νέα έρευνα από την εταιρία Morning Consult δείχνει πως μπορεί και να είναι μια μεγάλη αποτυχία το Apple HomePod.
Στην έρευνα συμμετείχαν 2.200 άτομα όπου το 30% έδειξε ενδιαφέρον για το προϊόν και το 17% απάντησε πως ίσως να το αγοράσει ενώ το 18% έδειξε ενδιαφέρον για το αντίστοιχο προϊόν το Amazon Eco  η ακόμη και της Google.
Στο σύνολο της ομάδας των ερωτηθέντων οι προτιμήσεις ήταν το 17% των ανθρώπων θέλουν το Amazone το 11% θέλουν το Google Home και μόνο το 9% θέλουν το Apple HomePod.
Σημαντικό ρόλο παίζει ασφαλώς και η τιμή αφού το προϊόν της Apple θα κοστίζει στα 345 δολάρια ενώ τα αντίστοιχα της Google και Amazon πωλούνται για 129 και 139 δολάρια αντίστοιχα.
Βέβαια μέχρι την κυκλοφορία του Apple HomePod υπάρχει πολύς χρόνος αφού κυκλοφορεί το Δεκέμβριο και ίσως η γνώμη να έχει αλλάξει σε πολλούς μέχρι τότε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !