CocoaTop: Δείτε τι είναι αυτό που σας καταναλώνει την μπαταρία σας

0
Βλέπετε την μπαταρία σας να εξαντλείται γρήγορα στο iphone σας αλλά όσο και αν προσπαθήσατε δεν μπορέσατε να καταλάβετε τι είναι αυτό που την καταναλώνει.

Αν δεν πρόκειται για ένα πρόβλημα του λειτουργικού όπως αρκετές φορές έχει συμβεί και το διορθώνει η Apple τότε κάποια διεργασία από κάποια εφαρμογή η ένα tweak δουλεύει ασταμάτητα τον επεξεργαστή σας και κατά συνέπεια αδειάζει την μπαταρία σας.
Αφού όμως έχετε jailbreak υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαπιστώσετε τι φταίει και ένας από αυτούς είναι η εφαρμογή CocoaTop.
Η εφαρμογή θα σας δείξει όλες τις διεργασίες που πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο στη συσκευή σας και μάλιστα μπορείτε να σταματήσετε αν θέλετε  κάποιες.
Έτσι θα δείτε τους πόρους που καταναλώνονται από εφαρμογές η και από λειτουργίες του συστήματος όπως είναι το WiFi το bluetooth και άλλα.
Το CocoaTop αναβαθμίστηκε σήμερα με ευκολότερη διαχείριση μνήμης και υποστήριξη και για το ios 10 και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !