Μερικά χαρακτηριστικά της κάμερας που θα λατρέψουμε στο ios 11

0
Το iOS 11 φέρνει στο λειτουργικό σύστημα πολλές μεγάλες και μικρές λειτουργίες. Οι αλλαγές και οι νέες λειτουργίες επεκτείνονται και στη φωτογραφική μηχανή καθώς τόσο η εφαρμογή Κάμερα όσο και στις Φωτογραφίες  έχουν λάβει νέες λειτουργίες που θα κάνουν την εμπειρία της λήψης φωτογραφιών με iPhone (ή iPad) πιο βολική για τους χρήστες.
Πάμε να δούμε μερικά από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά...


1. Ζωντανά εφέ φωτογραφίας
Η Apple έχει προσθέσει νέα εφέ για τις ζωντανές φωτογραφίες, πράγμα που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν κανονικές φωτογραφίες Live και να εφαρμόζουν νεα εφέ σε αυτά. Τα εφέ που προσφέρει το iOS 11 περιλαμβάνουν το Loop, το Bounce και το Long Exposure. Το εφέ μακράς έκθεσης για τις φωτογραφίες Live είναι το πιο αξιοσημείωτο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν τις κατάλληλες φωτογραφίες Live και να τις μετατρέπουν σε λήψεις μεγάλης έκθεσης, παρόμοιες με εκείνες που μπορείτε να κάνετε με τη μεγάλη ταχύτητα κλείστρου στις επαγγελματικές κάμερες.


2. Νέες λειτουργίες συμπίεσης
Για τους περισσότερους χρήστες του iOS Οι φωτογραφίες λαμβάνουν ένα μεγάλο κομμάτι του διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης της συσκευής τους. Η Apple αναγνωρίζοντας το πρόβλημα με το iOS 11 έχει εισαγάγει την τεχνολογία συμπίεσης της επόμενης γενιάς. Αντί για παλιές μορφές εικόνας JPEG / H.264, το iOS 11 αποθηκεύει φωτογραφίες σε μορφές HEIF / HEVC υψηλής απόδοσης, οι οποίες απαιτούν πολύ μικρότερο χώρο χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξακολουθούν να αποθηκεύουν εικόνες σε παλαιότερες μορφές μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις> Κάμερα> Μορφές. Ωστόσο, αν ανησυχείτε ότι άλλες συσκευές δεν θα μπορούν να διαβάσουν τις εικόνες με νέες μορφές όταν τους μοιράζεστε, τότε μην το κάνετε. Το iOS θα μετατρέψει τις εικόνες πίσω σε μορφές JPEG / H.264 όταν τις μοιράζεστε με Mac ή PC.

3. Το σύμβολο + για τέλειες λήψεις κορυφαίας προβολής
Όταν κρατάτε το iPhone σας σε οριζόντια θέση, θα δείτε δύο σημάδια '+' στο κέντρο της οθόνης σας. Τα λευκά και κίτρινα σύμβολα '+' είναι εκεί για να βοηθήσουν τους χρήστες να πάρουν την τέλεια ευθεία στη λήψη με το iPhone. Όταν και τα δύο σήματα συν + ευθυγραμμίζονται τέλεια μεταξύ τους, αυτό σημαίνει ότι το iPhone είναι ευθυγραμμισμένο με το αντικείμενο. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για όσους παίρνουν φωτογραφίες αντικειμένων από την κάτοψη.

4. Νέο φίλτρο και διεπαφή επιλογής για τα ενσωματωμένα φίλτρα
Τα φίλτρα ζωντανής εικόνας της εφαρμογής της κάμερας διαθέτουν ένα νέο περιβάλλον επιλογής. Τώρα αντί για ένα πλέγμα πλήρους οθόνης μπορείτε να επιλέξετε το φίλτρο ζωντανής εικόνας πατώντας το ρυθμιστικό επιλογής. Το νέο ρυθμιστικό καθιστά εύκολη την εμφάνιση της επίδρασης του φίλτρου στο σκόπευτρο, διευκολύνοντας έτσι τον χρήστη να επιλέξει αυτό που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.
5. Σάρωση QR Code
Έχουμε μιλήσει για αυτό το χαρακτηριστικό πριν λίγες ημερες. Η εφαρμογή "Κάμερα" μπορεί τώρα να σαρώσει κώδικες QR και το iOS θα τελειοποιήσει ακόμη και τις ενέργειες που χρειάζονται βάσει των στοιχείων που έχει σαρώσει. Για παράδειγμα, μπορεί να ανοίξει ιστοσελίδες, να συνδεθεί σε δίκτυα Wi-Fi, να προσθέσει επαφές και πολλά άλλα.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !