Το iPhone κατασκευάστηκε όταν ο Steve Jobs μίσησε ένα υπάλληλο της Microsoft

0
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία βγήκε στο φως σήμερα για το πως κατασκευάστηκε το πρώτο iphone και γιατί διέφερε από τα άλλα κινητά της εποχής.

Την αποκάλυψη έκανε ο συνεργάτης του Jobs ο Forstall στο Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών, στο οποίο γιορτάζει την 10η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone.
Γύρο στο 2004 ο Steve Jobs μισούσε θανάσιμα έναν εργαζόμενο της Microsoft και όχι δεν ήταν ο Bill Gates όπως όλοι θα περιμέναμε αλλά έναν φίλο της γυναίκας του Laurene Powell Jobs και βρισκόταν συχνά στους ιδίους κοινωνικούς κύκλους όπου εκείνος υπερηφανεύονταν για το Tablet PC που είχαν κατασκευάσει με την χρήση μιας πένας.
Τότε ήταν που αποφάσισε ο Jobs να δημιουργήσει μια καλύτερη απάντηση αλλά στην πορεία ζήτησε από τον Forstall να συρρικνώσει όλα αυτά σε μέγεθος κινητού παρατηρώντας τον κόσμο σε μια καφετέρια ότι χρησιμοποιούσε τα κινητά του αλλά δεν ήταν ευχαριστημένος, κάτι που στην αρχή φάνηκε ακατόρθωτο αλλά στην πορεία ήταν περήφανοι για την δημιουργία τους.
Ο Steve Jobs χλεύαζε τότε όσους κατασκευαστές χρησιμοποιούσαν γραφίδες για την οθόνη χωρίς να γνωρίζει πως σήμερα η Apple θα πουλά και η ίδια την δικιά της γραφίδα.
Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο κινητό στο κόσμο με οθόνη που χρησιμοποιείτε με τα δάχτυλα και όχι γραφίδα η συμβατικό πληκτρολόγιο και έμελλε να το μιμηθούν στο μέλος όλες οι εταιρίες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !