Πως να καταγράψετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις χωρίς jailbreak

0
Στις συσκευές android για να καταγράψετε μια τηλεφωνική κλήση είναι πολύ εύκολο αφού υπάρχουν δεκάδες επιλογές και χωρίς περιορισμούς αλλά στο iphone τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα λόγο των περιορισμών της Apple.

Έτσι η θα πρέπει να έχετε jailbreak με το call recorder (2,99) η το super recorder (3,99) η αλλιώς αν δεν έχετε jailbreak μπορείτε να το κάνετε με κάποιους περιορισμούς.
Θα βρείτε διάφορες εφαρμογές με απευθείας χρεώσεις η και μέσα από την εφαρμογή αλλά ξεχώρισα δυο που αξίζουν τα χρήματα τους.
Πρόκειται για την TapeACall Pro που θα την βρείτε και δωρεάν διαθέσιμη για δοκιμή αλλά έχει περιορισμό στα 60 δευτερόλεπτα μόνο και η έκδοση Pro είναι στα 9,99 ετησίως και οι χρήστες χρεώνονται μια φορά το χρόνο με απεριόριστη εγγραφή συνομιλιών.
Η δεύτερη επιλογή είναι το Call Recorder Pro που και αυτή θα την βρείτε δωρεάν για δοκιμή με τον ίδιο περιορισμό και η έκδοση Pro είναι και αυτή στα 9,99 αλλά προσφέρει μόνο 300 λεπτά κλήσεων και οι εγγραφές περιορίζονται στις 2 ώρες.
Και στις δυο εφαρμογές έχετε πρόσβαση στις εγγραφές σας όποτε το θελήσετε για να τις διαχειριστείτε όπως εσείς επιθυμείτε.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !