OXUL103: Ένα νέο εργαλείο jailbreak για το ios 10.3 κυκλοφόρησε;

0
Και ενώ η Apple έχει σταματήσει τα εργαλείο του jailbreak στο ios 10.2 για όλες τις συσκευές εκτός του iphone 7 (10.1.1), οι προσπάθειες όμως δεν σταματούν για κάτι καινούργιο.

Έτσι σήμερα έχουμε ακόμη μια καινούργια επιλογή για jailbreak και εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως πρόκειται για μια ευπάθεια που λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις του ios 10.3.X
Πριν προλάβουν οι καλοθελητές πάλι να πούνε κάτι για το blog και πως γίνετε ο "Argonaytis" να το δημοσιεύει καθώς πουθενά δεν αναφέρθηκε ακόμη, να πω πως το εργαλείο είναι διαθέσιμο σε όλους στο αποθετήριο του GitHub αλλά δεν έχει δοκιμαστεί από εμένα για να εξακριβώσω την αυθεντικότητα του κάτι που γίνετε τώρα και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερα.
Σύμφωνα με τον δημιουργό λειτουργεί στις συσκευές 64bit με ios 10.3,10.3.1,10.3.2,10.3.x. (Untethered).
Αν λοιπόν διάθετε το εργαλείο της Apple Xcode για να δημιουργήσετε ένα αρχείο σε μορφή IPA μπορείτε να το κατεβάσετε από το σύνδεσμο εδώ.
Το εργαλείο που ονομάζεται OXUL103 απευθύνεται προς το παρόν σε προγραμματιστές για αυτό και δεν έχει κυκλοφορήσει σε μορφή IPA αλλά σύμφωνα με το δημιουργό του είναι ολοκληρωμένο.
Όσοι δεν είναι γνώστες της διαδικασίας δημιουργίας IPA αλλά και σε προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν μείνετε μακριά από τις δοκιμές.
Μείνετε συντονισμένοι και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε σύντομα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !