Πως να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία SOS στο iOS 11

0
Η SOS λειτουργία στο iOS 11 σας επιτρέπει να καλέσετε γρήγορα τις επαφές έκτακτης ανάγκης και να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου.Το iPhone θα καλεί τους επιλεγμένους χρήστες, και για κάποιο χρονικό διάστημα οι επαφές αυτές θα λαμβάνουν τις  πληροφορίες για την θέσης σας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει πέντε φορές να πατήσετε το πλήκτρο λειτουργίας του iPhone. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές έκτακτης ανάγκης που αναφέρονται στην ενότητα «Υγεία» της συσκευής.

Πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία SOS στο iOS 11
Βήμα 1: Πηγαίνετε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Πλοηγηθείτε στην ενότητα έκτακτης ανάγκης SOS.

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε το διακόπτη αυτόματης κλήσης (Auto Call).

Βήμα 4: Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αντίστροφη μέτρηση και το σήμα αντίστροφης μέτρησης με ήχο.

Το σήμα αντίστροφης μέτρησης μπορεί να ειδοποιεί τον χρήστη σε περίπτωση τυχαίας ενεργοποίησης κλήσεων έκτακτης ανάγκης όπου προλαβαίνει ο χρήστης να ακυρώσει τη πραγματοποίηση των κλήσεων. Αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, το ηχητικό σήμα μπορεί να βλάψει, για παράδειγμα, να δώσει τη θέση του χρήστη, αν αυτός προσπαθεί να ξεφύγει από τους διώκτες του.
Για να χρησιμοποιήσετε τώρα την λειτουργία SOS αρκεί μόνο να πατήσετε πέντε συνεχόμενες φορές το πλήκτρο power όπου θα μετρά αντίστροφα με ήχο μέχρι να καλέσει τον τηλεφωνικό αριθμό.










Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !