Ο Tim Cook αποκάλυψε τα σχέδια της Apple για το αυτοκίνητο

0
Μετά από χρόνια φήμες σχετικά με την Apple για την εξαιρετικά μυστική ανάπτυξη επάνω στο αυτοκίνητο, ο Tim Cook αποκαλύπτει επιτέλους τα πραγματικά σχέδια της Apple όσον αφορά τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ερωτηθείς από το καλωδιακό κανάλι Bloomberg , ο CEO της Apple, δήλωσε πως η εταιρεία του εστιάζει κυρίως στο σχεδιασμό σε αυτόνομα συστήματα οδήγησης, γεγονός που υποδηλώνει έντονα ότι δεν θα υπάρχει κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου, αλλά η Apple δουλεύει σε ένα σύστημα «κλειδί στο χέρι» για τη μετατροπή ορισμένων οχημάτων σε αυτόνομα αυτοκίνητα. «Θεωρούμε ότι αυτό το είδος  είναι η μητέρα όλων των έργων μας», δήλωσε ο Cook και «Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σύνθετα έργα  στο οποίο εργαζόμαστε» συμπλήρωσε.
Ο πρόεδρος της Apple συμπλήρωσε πως η προσπάθεια έχει εστιαστεί σε ένα συγκεκριμένο στόχο και δεν αποκλείεται στο μέλλον τα σχέδια να επεκταθούν αφήνοντας υπονοούμενα πως μπορεί και να δούμε κάποιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο από την Apple πέρα από το σύστημα αυτόματης οδήγησης.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !