Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που θα πρέπει να συμφιλιωθείτε αν από ένα Android κινητό μετακομίσετε στο ios

0
Πολλοί ιδιοκτήτες του Android κουράζονται με το χρόνο  από τα διαφορα προβλήματα του λειτουργικού και κυρίως από τις επιθέσεις  με ιούς και κρίνουν πως έφτασε η στιγμή να μετακομίσουν στο λειτουργικό της Apple το ios που είναι και πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.

Όμως και εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τουλάχιστον τέσσερα σημαντικές αλλαγές που είναι...

Ξεχάστε την ελευθερία σας
Για να κατεβάσετε τα αρχεία για το Android αρκεί να έχετε ένα καλώδιο micro USB και από τον υπολογιστή σας μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε μορφή αρχείου με οποιοδήποτε μέγεθος σε όποιο σημείο θέλετε.
Στο ios ξεχάστε αυτό, καθώς ότι κάνετε με το itunes θα πρέπει να συμφωνεί και αυτό αναγνωρίζοντας τα αρχεία, και που θέλετε να τα τοποθετήσετε αλλιώς θα φάτε όπως θα λέγαμε "πόρτα".
Επιπλέον, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, κάνοντας κλικ σε κάθε πλαίσιο ελέγχου καθώς ένα λάθος μπορεί να διαγράψει αρχεία που εσείς τα θέλατε οπωσδήποτε.

Ξεχάστε την δυνατή μπαταρία του Android
Από το Android Lollipop επίσημα ήρθε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όπου διαχειρίζεται απίστευτα την μπαταρία του κινητού και μόλις φτάσουν το 15% του φορτίου (ή μπορείτε να επιλέξετε από το μενού ανά πάσα στιγμή) ξεκινά η λειτουργία της.
Η διαφορά είναι αισθητή, και σε κατάσταση αναμονής, σχετικά με την έκδοση του Android Lollipop σε 8 πέφτει στο 4% της μπαταρίας, για 24 ώρες στο 12%, και για 48 ώρες στο 24% (η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ένα Nexus 5). Στο Android 6.0 το ίδιο Nexus 5 χάνει από μόνο το 9% σε 48 ώρες.
Η Apple ξεκίνησε να ασχολείται στο λειτουργικό της με την εξοικονόμηση ενέργειας από το ios 9 και μετά αλλά ακόμη και σήμερα το κέρδος για το χρήστη είναι μόνο μια ώρα παραπάνω σε κατάσταση αναμονής κάτι που σαφώς πολύ πιο κάτω από τα Android.

Δεν έχετε επιλογή εφαρμογών
Στο android για παράδειγμα αν επιχειρήσετε να ανοίξετε ένα σύνδεσμο θα σας ρωτήσει με πιο πρόγραμμα θέλετε να το κάνετε και μόνο για τώρα η για πάντα να ανοίγετε έτσι τους συνδέσμους.Με αυτό το τρόπο μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε ενώ στο ios ακόμη και αν κατεβάσετε για παράδειγμα την εφαρμογή της Google Chrome, την επόμενη φορά που θα ανοίξετε ένα σύνδεσμο αυτόματα θα μεταφερθείτε στο Safari.Επίσης δεν υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές για τις εικόνες την μουσική και άλλες και ακόμη και αν χρησιμοποιήσετε άλλες αυτές έχουν το πρώτο λόγο.

Ξεχάστε για πάντα την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής
Στο android για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που δεν υπάρχει στο κατάστημα της Google αρκεί να πάτε στις ρυθμίσεις και να ανοίξετε ένα διακόπτη μόνο που θα το επιτρέπει.Στο ios όμως η Apple δεν επιτρέπει καμιά εφαρμογή να εγκατασταθεί χωρίς την άδεια της και θα πρέπει ακόμη και αν δεν υπάρχει στο κατάστημα της να δώσει αυτή ένα πιστοποιητικό που κρατά μόνο 7 ημερες για να εγκατασταθεί και μετά θα είναι και πάλι άχρηστη.Έτσι η θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τη λέξη jailbreak η να ξεχάσετε τις εφαρμογές που δεν επιτρέπει η Apple στο κινητό σας άσχετα αν δώσατε ένα μεγάλο ποσό για να το αποκτήσετε πρέπει να συμφωνεί και η Apple τι θα κάνετε στο εσωτερικό του.

Αν δεν σας ενοχλούν όλα αυτά τότε καλώς ήλθατε στο κόσμο της Apple.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !