Όλες οι αλλαγές που έρχονται στο App Store της Apple στο iOS 11

0
Με την κυκλοφορία του ios 11 αυτό το φθινόπωρο θα δούμε και αλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple το AppStore με έμφαση στις εικόνες νέο σχεδιασμό και έντονη γραφή.

Η νέα διεπαφή φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την εφαρμογή μουσικής της εταιρείας που απλουστεύει τις διαδικασίες.

Η αναζήτηση θα βελτιωθεί.
Η Apple κάνει βελτιώσεις στις δυνατότητες αναζήτησης του App Store στο iOS 11. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα σας δείξουν τώρα συμβουλές και κόλπα, λίστες, προγραμματιστές και πολλά άλλα.
Οι σελίδες εφαρμογών θα λάβουν έναν επανασχεδιασμό.
Η Apple αναθεωρεί τις σελίδες εφαρμογών και στο iOS 11. Οι σελίδες θα διευκολύνουν τώρα την προβολή των αξιολογήσεων και των κριτικών, θα ελέγχουν τις αγορές εντός της εφαρμογής και θα παρακολουθούν προεπισκοπήσεις βίντεο

Η καρτέλα Σήμερα θα σας δείξει τι είναι καινούργιο κάθε μέρα.
Η Apple θέλει την καρτέλα "Σήμερα" να λειτουργεί ως "καθημερινός προορισμός" στο App Store. Η καρτέλα θα φιλοξενήσει πράγματα όπως επιμελημένες συλλογές, οδηγούς και παγκόσμιες πρεμιέρες, και θα την διαχειρίζονται οι συντάκτες του App Store.

Η καρτέλα "Παιχνίδια" θα είναι ο προορισμός για όλα τα σχετικά παιχνίδια.
Το νέο App Store θα διαθέτει ένα ειδικό χώρο για όλα τα παιχνίδια. Η καρτέλα θα δείξει επιλογές από τους συντάκτες και τι είναι trending στα top charts του παιχνιδιού.
Οι εφαρμογές θα έχουν επίσης τη δική τους ξεχωριστή καρτέλα.
Η Apple λέει ότι χωρίζει εφαρμογές και παιχνίδια ώστε να είναι πιο εύκολο για εσάς να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Η καρτέλα Εφαρμογές θα φιλοξενεί κορυφαίες επιλογές, διαγράμματα εφαρμογών και κατηγορίες.

Οι προεπισκοπήσεις βίντεο των εφαρμογών θα πραγματοποιηθούν αυτόματα.
Το νέο App Store θα σας διευκολύνει να ελέγξετε μια εφαρμογή πριν τη λήψη της, χάρη στις αυτόματες προεπισκοπήσεις βίντεο. Όταν πρόκειται για παιχνίδια, οι συντάκτες του App Store θα δημοσιεύσουν βίντεο και συμβουλές παιχνιδιού.

Οι αγορές εντός της εφαρμογής θα είναι πιο απλοποιημένες.
Όταν πραγματοποιείτε μια αγορά εντός εφαρμογής από το App Store, η συσκευή σας θα ανοίξει αυτόματα την αντίστοιχη εφαρμογή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !