Πως θα διαγράψετε άχρηστα αρχεία και το "άλλα" από τη συσκευή σας

0
Όπως πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν η διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή μας είναι ένας πονοκέφαλος μόνιμος αφού ακόμη και η ίδια η Apple δεν μας επιτρέπει να τον διαχειριστούμε όπως εμείς θέλουμε 100%.

Τα περισσότερα διαθέσιμα εργαλεία δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και εδώ είναι πάλι που το jailbreak θα βοηθήσει την κατάσταση αυτή τη φορά όχι με το iCleaner.
Αναφέρομαι στο πρόγραμμα Disk Pie ένα πρόγραμμα που θα αναλύσει με λεπτομέρεια τα αρχεία στο δίσκο σας και αν δεν είναι του συστήματος, θα έχετε την επιλογή να διαγράψετε αυτά που δεν χρειάζεστε.
Φυσικά μπορείτε να βλέπετε το μέγεθος και να διαγράψετε ακόμη και εφαρμογές η το "άλλα" που εμφανίζεται και δεν γνωρίζετε τι είναι.
Το Disk Pie αναβαθμίστηκε σήμερα και είναι διαθέσιμο με διορθώσεις για το ios 9 και υποστήριξη στο ios 10 από το ρεπό του BigBoss.

 Προσοχή:Σβήνοντας αρχεία που δεν γνωρίζετε τι κάνουν στη συσκευή σας ενδεχομένως να δημιουργήσετε πρόβλημα και στη λειτουργία της



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !