Νέο εργαλείο jailbreak έρχεται την επόμενη εβδομάδα?

0
Η Apple όπως αναφερθήκαμε κυκλοφόρησε το ios 10.3.3 όπου διόρθωσε πολλές ευπάθειες στα προηγούμενα λειτουργικά και μια από αυτές επέτρεπε το jailbreak στην ios συσκευή.

Η ευπάθεια  CVE-2017-7047 είναι πλέον άχρηστη για τους προγραμματιστές και από ότι φαίνεται αποφάσισαν να την μοιραστούν μαζί μας.
Ο Ben Hawkes είναι ένας καταξιωμένος προγραμματιστής στο χώρο όπου κατά καιρούς έχει βρει πάνω από 1000 ευπάθειες με την ομάδα του που είναι η  Google Project Zero όπου και τις μοιράζονται με την Google αποκομίζοντας τους καρπούς τους σε χρήμα.
Σε μια ανακοίνωση στο twitter μας επισημαίνει πως αν θέλουμε ένα jailbreak στην συσκευή μας να βάλουμε το ios 10.3.2 αφού σκοπεύει την επόμενη εβδομάδα να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο.
Ελπίζουμε να κρατήσει την υπόσχεση του και να μην είναι απλά μια φήμη αλλά για καλό και για κακό μείνετε στο ios 10.3.2 μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πριν η Apple το κλειδώσει για πάντα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !