Πάνω από 100 νέα emoji έρχονται στο iOS 11.1 beta 2

0
Η Apple προσθέτει πάνω από 100 emoji στο iOS 11.1 beta 2 ξεκινώντας την επόμενη εβδομάδα. Το νέο iOS 11.1 beta 2 πρόκειται να περιλαμβάνει μερικά μεγάλα emoji όπως ο ουδέτερος χαρακτήρας των φύλων, τα είδη ένδυσης, τα ζώα, τα τρόφιμα κλπ. 

Η Apple παρουσίασε μερικά από αυτά τα emoji στην Παγκόσμια Ημέρα Emoji αλλά δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία της απελευθέρωσής της. Αλλά σύντομα οι προγραμματιστές και ο δημόσιος δοκιμαστής πρόκειται να πάρουν αυτά τα emoji στο iOS 11.1 beta 2 την επόμενη εβδομάδα. Τα νέα emoji έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια και να προσαρμόζονται από εγκεκριμένους χαρακτήρες στο Unicode 10. Το iOS 11.1 θα περιλαμβάνει επίσης χαρακτήρες που ανακοινώνονται στην Παγκόσμια Ημέρα Emoji όπως Γυναίκα με Headscarf, Γενειοφόρος, Θηλασμός, Ζόμπι, ως σάντουιτς και καρύδα. Επίσης συμπεριλαμβάνεται στην ενημέρωση η χειρονομία Love-You, που έχει σχεδιαστεί με το χέρι, "I love you" στην αμερικανική νοηματική γλώσσα.










Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !