Η Apple σταματά την υπογραφή iOS 10.3.3 και iOS 11.0. Η υποβάθμιση δεν είναι δυνατή

0
Η Apple σταματά να υπογράφει και τα iOS 10.3.3 και iOS 11.0 με την ακόλουθη έκδοση των iOS 11.0.1 και iOS 11.0.2 δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν μπορεί πλέον να υποβαθμιστεί σε iOS 10.3.3 ή iOS 11.0.Εάν θέλετε να επαναφέρετε ή να αναβαθμίσετε το iPhone / iPad σας από το iTunes, θα ενημερώνει αυτόματα τη συσκευή σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

 Όσοι έχουν ενημερώσει τυχαία τη συσκευή στο iOS 11.0.1 / 11.0.2 μέσω OTA ή iTunes, η υποβάθμιση σε iOS 10.3.3 ή iOS 11.0 δεν είναι αποδεκτή.Επομένως, είναι αδύνατο να υποβαθμίσετε το iPhone / iPad σας από iOS 11 σε iOS 10.3.3 Η Apple δίνει πάντοτε παλαιότερες εκδόσεις του iOS για επαναφορά όποτε κυκλοφορεί μια νέα έκδοση. Έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να υποβαθμίσουν τις συσκευές τους στην προηγούμενη έκδοση, αν δεν είναι ικανοποιημένοι με το νέο ή κάποιο θέμα. Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, σταματά να υπογράφει την προηγούμενη έκδοση και να επιτρέψει την πιο πρόσφατη έκδοση iOS.

 Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο https://ipsw.me για να ελέγξετε την κατάσταση υπογραφής του firmware της Apple.Δεδομένου ότι το iOS 11.1 beta είναι διαθέσιμο μόνο για δοκιμαστές προγραμματιστών, οπότε για τώρα 2 iOS είναι διαθέσιμα.Τα iOS 11.0.1 και iOS 11.0.2 είναι διαθέσιμα για λήψη και εγκατάσταση στο iPhone / iPad δημοσια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !