Στο μέλλον το iPhone μπορεί να έχει γραφίδα

0
Συνήθως δεν αποκαλύπτονται τα μακροπρόθεσμα σχέδια της Apple αλλά πηγές  "κοντά στη βιομηχανία" αναφέρουν πως η Apple σκοπεύει να προσθέσει ένα iphone που περιλαμβάνει στο εσωτερικό μια γραφίδα.

Στο Cupertino εργάζονται εδώ και καιρό για την γραφίδα, που ήδη από τον Αύγουστο του 2017 κατατέθηκαν δυο νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με γραφίδες στο iphone και το ipad.
Αν η εταιρία υλοποιήσει τα σχέδια της θα πρέπει να δημιουργήσει και νέες οθόνες με υποστήριξη ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος στο εσωτερικό τους όπως  υπάρχει από το 2011 από την Samsung στις συσκευές της καθώς ήταν η πρώτη που το εφάρμοσε στα Galaxy S και φυσικά να ενημερώσει ανάλογα τους επεξεργαστές της.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple συζητά με τους κατασκευαστές για μια εντελώς νέα γραφίδα και όχι την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα ipad με περισσότερες δυνατότητες και το πιθανότερο είναι να το δούμε μέσα στο 2019 αναφέρουν οι πληροφορίες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !