Το ios 11.0.3 είναι πολύ κοντά για ένα νέο jailbreak

0
Το ios 11.0.3 έχει ήδη μια δέσμη των κενών ασφαλείας που περιμένουν να εκμεταλλευτούν.

Με την κυκλοφορία του ios 11.1 (επίσημο) η Apple έκλεισε πολλά τρωτά σημεία. Αυτό σημαίνει ότι τα ίδια αυτά τρωτά σημεία εξακολουθούν να υπάρχουν στο firmware του iOS 11.0.3.

Το πρώτο θέμα ευπάθειας υπάρχει στον πυρήνα, ο οποίος, φυσικά, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά ισχυρός.Τα σφάλματα στον πυρήνα iOS αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε υπάρχοντος εργαλείου jailbreak.Έχουμε επίσης μια δεύτερη ευπάθεια που ονομάζεται StreamingZip . Ένας χάκερ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το σφάλμα για να χρησιμοποιήσει ένα κακόβουλο αρχείο ZIP για να τροποποιήσει τις περιορισμένες περιοχές του συστήματος αρχείων iOS. Με άλλα λόγια, είναι μια διαφυγή Sandbox για το iOS 11.0.3 και είναι σχετικά λιγότερο ισχυρή.

Έχουμε την εκτέλεση του κώδικα του πυρήνα , τη διαφυγή του Sandbox και τώρα μόνο μια παράκαμψη KPP που όλα αυτά τα σφάλματα υπάρχουν σε συσκευές συμβατές με iOS 11, όπως το iPhone 7 και το iPhone 7 plus.Οι ευπάθειες που υπάρχουν σε αυτή την έκδοση είναι πράγματι πολύ ισχυρές και μπορούν να θεωρηθούν ως υλικό για ένα νέο jailbreak.

Κανένας προγραμματιστής δεν έχει έρθει προς το jailbreak του ios 11 ακόμα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει με την έκδοση πιο σταθερών εκδόσεων του ios.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !