Το iOS 11.2 θα φέρει ταχύτερη ασύρματη φόρτιση (7,5 W) σε όλα τα iPhone

0
Έχει αποκαλυφθεί ότι η Apple αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ασύρματη φόρτιση στην επικείμενη ενημέρωση λογισμικού, η οποία θα επιτρέψει τη φόρτιση 7.5 watt.Αυτή η υψηλότερη ταχύτητα φόρτισης περιλαμβάνει τη βάση φόρτισης Mophie Wireless και το Belkin Booster Up Wireless Charging Pad.

Όταν η Apple ανακοίνωσε το χαρακτηριστικό ασύρματης φόρτισης το Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ότι η ταχύτερη ασύρματη χρέωση θα ενεργοποιηθεί αργότερα και μοιάζει με το iOS 11.2 που ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του.Παρόλο που υπάρχουν ασύρματοι φορτιστές που μπορούν να λειτουργούν με συσκευές με δυνατότητα φόρτισης 7.5 Watt, δεν είναι σαφές αν η Apple θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιούν αυτή τη λειτουργικότητα του iPhone χωρίς έγκριση.Οι εταιρείες που υποστηρίζονται επισήμως, συμπεριλαμβανομένης της Belkin και της Mophie, λένε ότι μόνο οι κατασκευαστές που συνεργάζονται με την Apple και λαμβάνουν τους ασύρματους φορτιστές τους θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες φόρτισης των iPhones 7,5w.

Η Apple περιορίζει τη φόρτιση των 7.5w σε αξιόπιστες συσκευές από επιλεγμένους κατασκευαστές και οφείλεται σε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Το iOS 11.2 είναι προς το παρόν σε beta και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Εκτός από την ταχύτερη ασύρματη φόρτιση, η ενημέρωση του λογισμικού θα φέρει το Apple Pay Cash στους χρήστες των ΗΠΑ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !