Online emulator Nintendo GBA - Πως θα παίξετε online Nintento gameboy στην ios συσκευή

0
Ένας νέος διαδικτυακός εξομοιωτής για μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών παλαιού τύπου είναι εδώ!

Το iGBA είναι ένας ηλεκτρονικός εξομοιωτής για την κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Gameboy Advance. Αναπτύσσεται από τους προγραμματιστές Warsame, Daniel, και Magnetar.Έχει μια συμπαγή συλλογή ROM και μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε παιχνίδι που θέλετε. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε μη αυτόματα τις δικές σας ROM.

Επιπλέον, αυτός ο εξομοιωτής δεν μπορεί ποτέ να ανακληθεί επειδή είναι μια εφαρμογή web που έχει γραφτεί σε HTML5 και είναι εντελώς online.Συνήθως, οι εξομοιωτές που είναι διαθέσιμοι στους εγκαταστάτες πακέτων,αποσύρονται μετά από μια εβδομάδα ή δύο. Αυτό το πρόβλημα απλά δεν υπάρχει με αυτό το νέο εξομοιωτή.

Βήμα 1 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari στο iPhone, το iPad και το iPod touch.

Βήμα 2 Πηγαίνετε σε αυτή τη διεύθυνση Εδώ

Βήμα 3 Θα φτάσετε τώρα στην αρχική σελίδα του iGBA. Απλά ανοίξτε το iGBA για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Βήμα 4 Θα εμφανιστεί τώρα ότι η βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας είναι κενή. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές για την προσθήκη ROM.

Βήμα 5 Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Προσθήκη ROM για να φορτώσετε χειροκίνητα τη δική σας ROM.

GAME HUB επιλογή για να προσθέσετε ROMs από τα αποθετήρια των προγραμματιστών. Από προεπιλογή, έχει μόνο το επίσημο αποθετήριο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα αποθετήρια, μεταβαίνοντας προς τα κάτω.Διαθέτει τα ακόλουθα αποθετήρια:

iGBA Official
Homebrew
Bass Boss Repo
ROM Haxx
RomBoy

Οι εξομοιωτές Sideloaded απαιτούν πολλή ρύθμιση ώστε να εκτελούνται καθώς αυτός ο εξομοιωτής τρέχει άμεσα.Ως εκ τούτου, το iGBA αξίζει σίγουρα μια δοκιμή για όλους τους οπαδούς της Nintendo και τους παίκτες παλαιού τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !