Το νέο Samsung Galaxy X θα "κλέψει" λειτουργίες από το iPhone X;

0
Έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες και οι φήμες είναι γεμάτες από το επόμενο smartphone της Samsung, το Galaxy X.

Ένα πρωτότυπο ενός νέου smartphone της Samsung έχει μόλις διαρρεύσει. Προτείνει ότι η νέα συσκευή Samsung με την επωνυμία "X" θα έρθει με υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. Μαζί με ακουστικά.Παρόλο που η διαρροή δεν αποκαλύπτει πολλά, υποδεικνύει ότι η Samsung δεν είναι έτοιμη να αποσυνδέσει την υποδοχή ακουστικών ακόμα.Η Apple ήταν ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που έριξε την υποδοχή ακουστικών. Φυσικά, η Google ακολούθησε το παράδειγμά της και τώρα πρέπει να γίνει η σειρά της Samsung.

Η Samsung θα παρουσιάσει επίσης το δικό της ασύρματο ακουστικό που θα ανταγωνιστεί τα AirPods της Apple. Ωστόσο, αυτό το ακουστικό θα είναι πιο προσιτό στον τελικό χρήστη σε σύγκριση με τα AirPods.Η Samsung θα "κλέψει" επίσης τη διπλή κάμερα με προηγμένη ανίχνευση βάθους. Η Apple καλεί το σύστημα ανίχνευσης βάθους TrueDepth και το X θα έχει ένα παρόμοιο σύστημα που εφαρμόζεται στην πίσω κάμερα.Αυτή η φωτογραφική μηχανή θα διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα τριών επιπέδων που θα σας επιτρέψει να τραβήξετε βίντεο σε 1000fps.Επίσης θα έχει οπτική επικάλυψη BBAR αντιθαμβωτικής προστασίας για ευκρινείς εικόνες.

Το Galaxy X θα έρθει προφανώς με το σύστημα αναγνώρισης προσώπου.Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο ακριβής όσο το σύστημα FaceID του iPhone X.Η Samsung βασίζεται στην αναγνώριση 2D ενώ η Apple χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία 3D. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερη εμπειρία για τον τελικό χρήστη.Εξακολουθούν να αναπτύσσουν και να εξειδικεύουν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου καθώς έχει πολλά σφάλματα προς το παρόν.

Το Galaxy X δεν θα έχει πολλές αλλαγές και θα είναι μόνο ένα βήμα από το S8.Το τελευταίο smartphone της Samsung θα φτάσει σε λίγους μήνες από τώρα, ώστε να δούμε αν μπορεί πραγματικά να αμφισβητήσει την Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !