Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το Sky Sports, το BT Sports και πολλά άλλα κανάλια(live) στη ios συσκευή σας

0
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, δύο από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά αθλητικά δίκτυα είναι η Sky Sports και η BT Sports. Αυτά τα δύο είναι τα κανάλια για live-sports.

Ωστόσο, αυτά τα κανάλια μπορούν συχνά να έχουν μεγάλο κόστος. Ο τυπικός τρόπος παρακολούθησης αυτών των καναλιών στη συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή στην επιφάνεια εργασίας σας θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία συνεχούς ροής, όπως το Sky Go, αλλά αυτό δεν είναι πάντα προσιτό για μερικούς ανθρώπους.Αν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτά τα κανάλια, μπορείτε χωρίς να πληρώσετε,απλά χρησιμοποιώντας την παρακάτω μέθοδο.

Το LiveOnlineTV247.info είναι ένας ιστότοπος που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, ο οποίος προσφέρει υψηλής ποιότητας ζωντανές ροές Sky Sports, BT Sports και πολλά άλλα τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης πολλά αμερικανικά αθλητικά κανάλια, καθώς και κανάλια από άλλες χώρες.

1) Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Εδώ

2) Μόλις φορτωθεί η σελίδα, πρέπει να δείτε μια μακρά λίστα αθλητικών καναλιών από όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών είναι η Sky Sports και η BT Sports. Βρείτε και πατήστε εκείνο που θέλετε να παρακολουθήσετε (αν υπάρχουν αναδυόμενα παράθυρα, απλώς κλείστε τα).

3) Όταν φορτώνεται η επόμενη σελίδα, θα πρέπει να δείτε μια λίστα ξεχωριστών καναλιών για το δίκτυο που επιλέξατε. Αγγίξτε το κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε.

4) Μόλις φορτωθεί η σελίδα θα πρέπει να δείτε ένα βίντεο με ένα κουμπί αναπαραγωγής. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής ώστε να αρχίσει η ζωντανή ροή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !