Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η κρυμμένη έκπληξη της Apple η αλλιώς πως θα κάνετε το iphone σας να χιονίσει

Η Apple δεν μας έχει συνηθίσει στα τόσα χρόνια του ios  να μας κάνει εκπλήξεις κάτι που έγινε σταδιακά και φαίνεται πως θα το κρατήσει στα Apple Watch, τώρα όπως φαίνεται κάτι κινείται και στο ios.
Μπορεί η Αμερικάνικη εταιρία να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την έκπληξη στο λειτουργικό της αλλά όπως είναι φυσικό όταν βρίσκεται σε δισεκατομμύρια χέρια ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί.
Το χρυσό αυγό όπως ονομάστηκε στο ios για τις γιορτινές ημερες βρίσκετε στην εφαρμογή της εταιρίας την "Apple Store" και αν την ανοίξετε και πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση για κάποιο προϊόν την πρόταση "let it snow" θα δείτε στην οθόνη του iphone να πέφτει χιόνι!!!
Την ανακάλυψη έκανε ο Rene Richie ένας χρήστης όπου και ανέβασε ένα σχετικό video στο λογαριασμό του στο Instagram αλλά ισχυρίζεται πως υπάρχουν και άλλα κρυμμένα αυγά στο ios όπου και θα προσπαθήσει να τα ανακαλύψει.


Σχόλια