Electra jailbreak για το ios 11! Πως θα εγκαταστήσετε θέματα και tweaks χωρίς το Cydia(περιέχει βίντεο με παράδειγμα)

0
Ο χάκερ CoolStar κυκλοφόρησε το εργαλείο Electra Jailbreak που είναι ικανό να κάνει jailbreaking σε όλα τα μοντέλα του iPhone, iPad και iPod touch εκτελώντας το ios 11.0 μέχρι το ios 11.1.2. Παρόλο που το Electra Tool είναι διαθέσιμο για λήψη,είναι σε beta και προορίζεται για προγραμματιστές tweak και δημιουργούς θεμάτων για τώρα. Μια δημόσια έκδοση του εργαλείου θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Ακριβώς όπως το εργαλείο LiberiOS για ios 11, το jailbreak Electra επίσης δεν εγκαθιστά το Cydia. Στην πραγματικότητα μόλις έχετε jailbroken στη συσκευή σας θα πρέπει να εγκαταστήσετε tweaks και άλλα πράγματα χρησιμοποιώντας SSH, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι δεν ξέρουν τι κάνουν πρέπει να μείνουν μακριά από τη χρήση αυτού του εργαλείου. Το Cydia θα προστεθεί μαζί με άλλα πράγματα για να κάνει το jailbreak κατάλληλο για δημόσια κυκλοφορία μόλις ο Saurik θα ενημερώσει το Cydia για το ios 11.

Το εργαλείο έρχεται με τη μορφή ενός IPA, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Cydia Impactor μεσω ενός υπολογιστη.

iPhone 5S
iPhone 6 / iPhone 6 συν iPhone 6s / 6s συν
iPhone SE iPhone 7/7 συν
iPhone 8/8 συν
iPhone X

iPad Air
iPad Air 2
iPad Pro
iPad mini 2
iPad mini 3
iPad mini 4

iPod touch 6

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο σε όλες τις συσκευές 64-bit υπό την προϋπόθεση ότι έχετε την απαιτούμενη έκδοση υλικολογισμικού με ios 11-11.1.2

Παρακάτω υπάρχουν τα links όπου θα πρέπει να μπείτε ώστε να κατεβάσετε τα απαραίτητα,για να μπορέσετε να έχετε το αποτέλεσμα που πρέπει.Επίσης υπάρχει και ένα tutorial βίντεο με ότι χρειάζεστε ώστε να πετύχετε τον σκοπό σας.

Electra Jailbreak
Cydia Impactor
TweakBox
ZipApp
Θέμα




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !