Το iPhone SE 2 ίσως κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2018

0
Παρά το 4ετή σχεδιασμό της, το iPhone SE κατέχει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους αγοραστές που προτιμούν τον παράγοντα μορφής 4 ιντσών αντί για το μεγαλύτερο μέγεθος των μοντέλων iPhone.

Οι οπαδοί της Apple που τους αρέσουν τα μικρότερα τηλέφωνα μικρού μεγέθους έχουν πάντα λαχτάρα για μια ανανέωση για το iPhone SE που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 2 χρόνια και έχει εσωτερικές προδιαγραφές που ταιριάζουν με το iPhone 6s. Το 2018 φαίνεται ότι αυτές οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα καθώς η δεύτερη γενιά iPhone SE φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2018. Η φήμη προέρχεται από την εταιρεία έρευνας της Ταϊβάν TrendForce, η οποία δημοσίευσε την έκθεσή της σχετικά με την προβλεπόμενη αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής smartphone το 2018. Η συσκευή λέγεται ότι κατασκευάζεται από τον προμηθευτή Wadron της Ταϊβάν της Apple, ο οποίος θα κάνει τα τηλέφωνα στο εργοστάσιό της στο Bangalore της Ινδίας.

Αν η φήμη αποδειχθεί αληθινή,περιμένουμε το iPhone SE 2 να διαθέτει προδιαγραφές που θα ταιριάζει με αυτό του iPhone 8. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα τσιπ A11, μια φωτογραφική μηχανή 12 megapixel, μια οθόνη 4 ιντσών με οθόνη True Tone και χαρακτηριστικά 3D Touch, ασύρματη φόρτιση και πολλά άλλα. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει το iPhone SE 2 ακόμη πιο ελκυστικό για τους αγοραστές του.

Η TrendForce αναμένει επίσης ότι η παραγωγή smartphone θα αυξηθεί για την Apple με την εταιρεία να παρουσιάζει αύξηση 7,5%. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Samsung λέγεται ότι θα σημειώσει πτώση της αύξησης του όγκου κατά 3% λόγω του ανταγωνισμού από όσους αρέσουν οι κατασκευαστές της Apple και της Κίνας. Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι το 2017 ο όγκος των συνολικών smartphones που παράχθηκαν ήταν 1,46 δισ., Ωστόσο ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά 5%, φθάνοντας τα 1,53 δισ. το 2018.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !