Νέα στρατηγική της Apple στην δημιουργία νέων λειτουργικών ακόμη πιο σταθερών

0
Μια αναφορά τον περασμένο μήνα υποστήριξε ότι η Apple θα δεν θα παρουσιάσει πολλά νέα χαρακτηριστικά στο ios 12 όπως γινόταν εδώ και χρονια με την κυκλοφορία ενός νέου λειτουργικού, αλλα θα επικεντρωθεί στην σταθερότητα του θέλοντας να το κάνει καλύτερο και πιο σταθερό.
Η πίεση των  μηχανικών λογισμικού της  για να προσφέρει μεγάλα χαρακτηριστικά και να ακολουθήσει ένα ετήσιο πρόγραμμα όπου ανακοινώνει τη μεγαλύτερη ενημέρωση iOS στο WWDC προκαλεί προβλήματα. Για να ανταποκριθεί σε ετήσια χρονοδιαγράμματα έκδοσης, η εταιρεία καταλήγει να απελευθερώνει υπανάπτυκτες λειτουργίες με σφάλματα. Η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης καθυστερήσεις χαρακτηριστικών της τελευταίας στιγμής καθώς έσπευσε να τις ανακοινώσει και δεν μπορούσε να τις ετοιμάσει έγκαιρα. Για παράδειγμα, τα χαρακτηριστικά όπως τα μηνύματα στο Cloud και η δυνατότητα των χρηστών να στέλνουν χρήματα μέσω του iMessage καθυστέρησαν και πέρυσι.
Πέρυσι εντοπίστηκαν διάφορα σφάλματα iOS και ευπάθειες ασφαλείας στο macOS.Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα στρατηγική λογισμικού της Apple για το τρέχον έτος προέκυψαν χάρη σε μια έκθεση του Mark Gurman του Bloomberg.
Η εταιρία θα ξεκινήσει την νέα στρατηγική της με το ios 12 που αναπτύσσεται και θα παρουσιαστεί στο WWDC 18  τον Ιούνιο και εσωτερικά ονομάζεται με την κωδική ονομασία ως "Liberty".
Η Apple προσπαθεί επίσης να ενσωματώσει τα Animoji και σε Facetime κλήσεις, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.
Κάθε νέο χαρακτηριστικό που δεν είναι έτοιμο για κυκλοφορία από τους μηχανικούς θα αναβάλλεται η κυκλοφορία του για την επόμενη χρόνια όταν έχει ολοκληρωθεί και έχουν γίνει οι δοκιμές σταθερότητας.
Τέλος δεν απολύεται στο ios 12 να δούμε και μια νέα διαφορετική εμφάνιση από αυτή που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !