Πως να βάλετε στο iphone σας τη λειτουργία Always On Display

0
Στην οθόνη των Android OLED συσκευών βλέπουμε συχνά από τη λειτουργία του "Always On Display", η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις απαραίτητες πληροφορίες στην οθόνη ενός κλειδωμένου τηλεφώνου. Επειδή αυτή η λειτουργία καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, προτιμάται περισσότερο από το περιοδικό ξεκλείδωμα της συσκευής. Το iPhone X δεν είναι εξοπλισμένο με αυτήν τη λειτουργία από προεπιλογή, ωστόσο μπορείτε να εγκαταστήσετε μια δωρεάν εφαρμογή την OLEDX και να διαμορφώσετε την προσβασιμότητα στο τηλέφωνο έτσι ώστε η οθόνη του να είναι πάντα ενεργή.

Για να διαμορφώσετε την πρόσβαση, πρέπει να μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις", να ανοίξετε τις επιλογές "Βασικές" - "Καθολική πρόσβαση". Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στο μενού στο κάτω μέρος και ενεργοποιήστε τη λειτουργία πρόσβασης. Σε αυτό το σημείο, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης.
Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής OLEDX, μπορείτε να επιλέξετε την ώρα, τις σημειώσεις και το εικονίδιο στην οθόνη. Αν η επιλογή "Ρυθμίσεις" δεν είναι ορατή, πρέπει να αγγίξετε οποιαδήποτε θέση στην οθόνη της εφαρμογής και θα εμφανιστεί. Για να τελειώσετε, πρέπει να πατήσετε το πλευρικό κουμπί τρεις φορές στο iPhone X. Αυτό θα κλειδώσει τη συσκευή, αλλά θα επιτρέψει στην εφαρμογή να ενεργοποιήσει την οθόνη και να την κρατήσει συνεχώς. Για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, πρέπει να κάνετε κλικ στο πλευρικό κουμπί και να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό προσώπου.

Η λήψη της εφαρμογής από το AppStore είναι δωρεάν σε αυτόν τον σύνδεσμο .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !