Οι αυξανόμενες εφαρμογές είναι το πραγματικό πρόβλημα για τους χρήστες του iPhone

0
Νέες πληροφορίες από το Sensor Tower δείχνουν ότι οι εφαρμογές του iPhone αυξάνονται σε μέγεθος με ταχύτερο ρυθμό από την εσωτερική αποθήκευση των συσκευών.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ζήτηση αποθήκευσης εφαρμογών αυξήθηκε κατά 1.100%. Αυτό μπορεί να είναι καλό για όποιον αγόρασε το iPhone 256GB, αλλά για την πλειοψηφία των 32GB ή 64GB,είναι άδικο.

Πριν από τον Φεβρουάριο του 2015, οι εφαρμογές θα μπορούσαν να καταναλώσουν μόνο 2GB του χώρου αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η Apple αποφάσισε να διπλασιάσει αυτό σε 4GB. Εδώ είναι οι χειρότεροι παραβάτες για την αύξηση του μεγέθους τα τελευταία τέσσερα χρόνια:

1. Snapchat "Ανάπτυξη: 51 φορές, Μέγεθος: 235MB"

Μεταξύ Μαΐου 2013 και Μαΐου 2017, η εφαρμογή αυξήθηκε κατά 51 φορές. Αυτή είναι μια δίκαιη αύξηση, δεδομένου ότι οι φωτογραφίες προορίζονται να εξαφανιστούν. Τώρα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ιστορίες και έγινε επίσης μια πλατφόρμα ειδήσεων, παρέχοντας μέσα ενημέρωσης με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.

2. Uber "Ανάπτυξη: 22 φορές, Μέγεθος: 258MB"

Το Uber αυξήθηκε κατά 22 φορές κατά την περίοδο των τεσσάρων ετών, το δεύτερο μεγαλύτερο από κάθε αίτηση. Σε 258Mb, ωστόσο, δεν είναι ελαφρύ το μέγεθος του.

3. Gmail "Ανάπτυξη: 21 φορές, Μέγεθος: 223MB"

Η εφαρμογή Gmail είναι εξαιρετική κατά τη διαλογή μέσω του ανεπιθύμητου περιεχομένου και την τοποθέτηση όσων θέλετε στον κύριο φάκελο. Το 223MB είναι μια απότομη τιμή που οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για ευκολία χρήσης. Επιπλέον, είναι πολύ βολικό για συγχρονισμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές Google.

4. Messenger "Ανάπτυξη: 15 φορές, Μέγεθος: 223MB"

Τον Απρίλιο του 2014, το Facebook επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία συνομιλίας θα εξαφανιστεί από την κύρια εφαρμογή. Οι άνθρωποι ήταν αρκετά ενοχλημένοι εκείνη την εποχή, αλλά το Facebook τους διαβεβαίωσε ότι ήταν όλα για την εμπειρία του χρήστη. Τώρα μπορείτε να αφιερώσετε 233MB σε μια εφαρμογή που δεν χρειαζόταν καν πριν από λίγα χρόνια.

5. Facebook "Ανάπτυξη: 12 φορές, Μέγεθος: 491MB"

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο βασιλιάς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η εφαρμογή Facebook έχει κάνει τεράστια βήματα από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Η εγκατάσταση της εφαρμογής Facebook χρησιμοποιεί 491MB της μονάδας του τηλεφώνου σας. Αυτή είναι η δωδεκαπλάσια αύξηση από το 2013. Όπως το Gmail, ίσως αξίζει να θυσιάσετε το διάστημα, αρκεί να μην είστε κολλημένοι με ένα iPhone μοντέλο των 16GB.











Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !