Στο iOS εμφανίστηκε το Google Lens

0
Τώρα η τεχνολογία της αναγνώρισης εικόνων εμφανίστηκε στο Google Photo και στο iOS.
Το Google Lens μπορεί να βρει αντικείμενα και κείμενο από απλές φωτογραφίες. Για παράδειγμα, μετά την ανάλυση μιας φωτογραφίας μιας επαγγελματικής κάρτας, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να τραβήξει όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας από εκεί και να σας τις παρουσιάσει.
Η εμφάνιση της τεχνολογίας συνέβη μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Google στο Twitter:


Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει ένα βιβλίο, τα λουλούδια, τα ζώα, τα έργα ζωγραφικής, τα ιστορικά κτίρια και πολλά άλλα. Φυσικά, σε αυτήν την καινοτομία υπάρχει και μια εμπορική πτυχή  η Google θα πάρει χρήματα για την τοποθέτηση διαφημιστικών συνδέσμων, για παράδειγμα, σε ένα βιβλίο σε ηλεκτρονικό κατάστημα ή ανθοπωλείο που μπορεί να δημιουργήσει ένα μπουκέτο, όπως στη φωτογραφία.


Δυστυχώς, σε πραγματικό χρόνο το Google Lens δεν λειτουργεί και για να γίνει σάρωση του στοιχείου, πρέπει πρώτα να το προσθέσετε στη συλλογή Google Photos. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επεξεργασία εικόνων γίνεται με τεχνητή νοημοσύνη στους διακομιστές της Google και όχι σε μια συσκευή απευθείας στο iOS.

Το Google Lens είναι διαθέσιμο σε όλους εντελώς δωρεάν στην εφαρμογή Google Photos, η οποία επίσης είναι δωρεάν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !