Κυκλοφόρησε το εργαλείο Semirestore για το ios 11-11.1.2

0
Όσοι είστε χρόνια με jailbreak στο ιός δεν χρειάζεται να κάνουμε συστάσεις τι είναι το εργαλείο "Semirestore" αλλά για τους νεοεισερχόμενους στο χώρο να πω απλά πως πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο που επαναφέρει καθαρή τη συσκευή σας στην αρχική κατάσταση jailbreak χωρίς να κινδυνεύετε να αναβαθμίσετε με όλες τις συνέπειες που υπάρχουν.
Το semirestore είναι μια δημιουργία του Coolstar αλλά αυτή τη φορά με λιγότερες δυνατότητες για αυτό ονομάζεται και Lite.
Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία...

Βήμα 1 Ανοίξτε το Cydia.

Βήμα 2 Πηγαίνετε στην καρτέλα Αναζήτηση και πληκτρολογήστε "SemiRestore 11".

Βήμα 3 Πατήστε το παρακάτω πακέτο και εγκαταστήστε το. Θυμηθείτε, πως η εγκατάσταση αυτού του πακέτου δεν θα εκτελέσει το εργαλείο απευθείας, αλλά πρέπει να το εκτελέσετε χειροκίνητα από το σύστημα αρχείων σας.

Βήμα 4 Κατεβάστε και εγκαταστήστε τώρα το FilzaElectracuted από αυτό το αποθετήριο Cydia - repo.jailbreaktr.com.

Βήμα 5 Μόλις εμφανιστεί στην αρχική οθόνη ο διαχειριστής αρχείων, ανοίξτε τον. Πηγαίνετε τώρα πίσω σε αυτήν την τοποθεσία - / usr / bin.

Βήμα 6 Κυλήστε προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην ονομασία SemiRestore11-Lite.

Βήμα 7 Αγγίξτε τώρα αυτό το αρχείο για να το εκτελέσετε. Περιμένετε έως ότου αυτή η δέσμη ενεργειών καταργήσει την εγκατάσταση των τροποποιήσεων σας.

Βήμα 8 (Προαιρετικό) Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή SSH, όπως το iTerminal, και στη συνέχεια να εκτελέσετε την ακόλουθη εντολή.

    cd /usr/bin
    bash SemiRestore11-Lite



 Όπως καταλαβαίνετε το εργαλείο ακόμη υπολειτουργεί χωρίς να γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει μια ολοκληρωμένη έκδοση και αφαιρεί μόνο ότι έχει να κάνει με tweak όχι θέματα και άλλες εξαρτήσεις.
Καλό είναι να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη συσκευή σας και όχι για άλλους λόγους που μπορούμε να διορθώσουμε εύκολα εμείς.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !