Το Instagram σταματά την εφαρμογή του για τα Apple Watch

0
Ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο, το Instagram σταματά να υποστηρίζει τη δική της εφαρμογή για έξυπνα ρολόγια της Apple.
Αρχικά, αυτές οι πληροφορίες εμφανίστηκαν στον γαλλικό πόρο iPhoneAddict. Σύμφωνα με αυτούς, οι προγραμματιστές της εφαρμογής Instagram αρνήθηκαν να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την έκδοση για την Apple Watch, λόγω του γεγονότος ότι δημιουργήθηκε με βάση παρωχημένα εργαλεία για προγραμματιστές. Αντί να επικαιροποιήσουν το πρόγραμμα, οι κοινωνικοί λειτουργοί το θεωρούσαν πιο ορθολογικό για να το ξεφορτωθούν τελείως. Προφανώς, δεν ήταν σε ζήτηση. Ή απλώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει έσοδα.

"Το Instagram για το Apple Watch δεν θα είναι διαθέσιμο μετά την αναβάθμιση της κύριας εφαρμογής στην έκδοση 39, η οποία κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου 2018. Θέλουμε να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιούν το Instagram σε όλες τις συσκευές Apple και δουλεύουμε πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση. Όσοι έχουν την Apple Watch, μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το κοινωνικό δίκτυο Instagram, βλέποντας τις ειδοποιήσεις από το smartphone και αλληλεπιδρώντας μαζί τους », - δήλωσε σε επίσημη δήλωση των εκπροσώπων του κοινωνικού δικτύου.


Το Instagram για το Apple Watch εμφανίστηκε το 2015 ως επίδειξη των δυνατοτήτων των έξυπνων ρολογιών. Οι ιδιοκτήτες της συσκευής μπορούν να δουν το κοινωνικό δίκτυο και να απολαύσουν τις εικόνες άλλων χρηστών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Instagram δεν είναι η πρώτη εταιρεία που αρνήθηκε να αναπτύξει περαιτέρω την εφαρμογή για το Apple Watch. Προηγουμένως, τα προϊόντα τους για τις ώρες υπενθύμισε Amazon, eBay, Twitter και Google.

Εκεί στην apple μάλλον θα πρέπει να εγκαταλείψουν την στενομυαλιά τους να μην επιτρέπουν δυνατότητες στους προγραμματιστές καθώς σύντομα δεν θα υπάρχει εφαρμογή για το έξυπνο ρολόι τους καθώς οι ανταγωνιστές γιγαντώνονται όπως η Samsung με το Gear S3 και άλλες εταιρίες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !