Παρουσιάστηκε το jailbreak στο iOS 11.3.1

0
Το εργαστήριο Tencent Keen Security παρουσίασε το jailbreak στο iOS 11.3.1 στο συνέδριο της Infiltrate Security στο Μαϊάμι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό αναφέρεται από την σελίδα του iClarified.
Ο Dave Aitel, Διευθύνων Σύμβουλος της Immunity Inc, δήλωσε ότι η ομάδα επέδειξε την πλήρη διαδικασία "απελευθέρωσης" του iOS απο διαφορα τρωτά σημεία και ο Leen Chen, μέλος της Keen, προσκόμισε αποδείξεις επίτευξης επιδεικνύοντας φωτογραφίες της οθόνης του iPhone X με λειτουργικό το Cydia στο iOS 11.3.1.
Το εργαστήριο Tencent Keen Security ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Το επίκεντρο αυτού του εργαστηρίου είναι η έρευνα στον τομέα της ασφάλειας σημαντικών λειτουργικών συστημάτων, εφαρμογών, τεχνολογιών cloud computing, έξυπνων συσκευών και ούτω καθεξής.
Δυστυχώς από την ομάδα αυτή δεν έχουμε να περιμένουμε κάποια κυκλοφορία ενός εργαλείου jailbreak αλλά μπορεί σύντομα να διαρρεύσουν πληροφορίες όπου μπορεί να τις εκμεταλλευτούν άλλες ομάδες



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !